Масаж обличчя

Масаж обличчя

Масаж класичний

Застосовується для поліпшення кольору обличчя, підвищення пружності шкіри, усунення набряків. Він допомагає зміцнити тканини, поліпшити кровообіг та розслабляє м’язи. Під час цієї процедури ви відпочинете і отримаєте задоволення. Виконується по масажній сироватці,котра додатково тонізує шкіру.

Масаж по Жаке
Це лікувальний масаж, котрий нормалізує функцію сальних залоз шкіри і поліпшує мікроциркуляцію підшкірних тканин. Ефективно усуває захворювання і проблеми, пов'язані з підвищеною жирністю шкіри, з успіхом застосовується для лікування захворювань себореей, вугрового висипання і постакне. Виконується масаж по тальку.

Масаж лімфодренажний

Лімфодренаж обличчя - один з найбільш популярних видів масажу обличчя серед пацієнтів з застійними проявами (мішки під очима, припухлість) За рахунок стимуляції лімфовузлів, починається лімфовідтік, що стимулює метаболізм і сприяє омолодженню, покращує колір, робить контур чітким. Даний комплекс масажних процедур спрямований на посилення мікроциркуляції і виведенню з організму рідини, застояної води.



Масаж обличчя класичний30 хв.300,00 грн.
Масаж обличчя по Жаке30 хв.250,00 грн.
Масаж обличчя лімфодренажний45 хв.350,00 грн.


*Всі ціни надано з рекламною метою. Для уточнень звертайтесь до адміністратора.

Замовити дзвінок