Альгінатні маски Beautyhall ALGO

Альгінатні маски Beautyhall ALGO

Альгінатні маски - популярні професійні косметичні засоби. Вони використовуються як для обличчя, так і для тіла, маючи ліфтингову дію, вони одночасно вирішують безліч інших різних проблем шкіри.

Альгінатні маски мають ряд унікальних властивостей і ідеальні для будь-якого типу шкіри.

Особливі цілющі властивості і універсальність альгінатних масок пояснюється тим, що вони зроблені з бурих морських водоростей. А водорості на сьогоднішній день вважаються одним з найбільш якісних натуральних компонентів, що використовуються в косметології


Альгінатна маска "Морські водорості"

Маска нового покоління з транслюцентною текстурою, створена на основі альгінату та целюлози! Унікальна композиція з декількох видів водоростей наповнює шкіру амінокислотами, мінералами та мікроелементами. Маска має виражену омолоджуючу, зміцнюючу та тонізуючу дію. Помітно покращує овал обличчя, повертає шкірі здоровий, свіжий та сяючий вигляд.

       30хв.     +150,00грн.

Альгінатна маска "Олива"

За рахунок унікального складу (олива, мікронізована спіруліна, олія розмарину) маска має широкий спектр дії. Олія оливи інтенсивно зволожує шкіру, має збалансовану поживну дію, стимулює вироблення колагену, який необхідний для підтримки пружності та гладкості шкіри. Водорості спіруліни, що входять до складу маски , надають їй потужних зміцнюючих, ліфтингових та антиоксидантних властивостей. Наявність олії розмарину посилює регенеративні та зволожуючі властивості маски.

30хв.+150,00грн.

Альгінатна маска "Чайне дерево"

Маска розроблена для догляду за комбінованою, жирною, схильною до появи акне шкіри. Олія чайного дерева, що входить до складу препарату, є потужним різнозагоюючим та дезінфікуючим ззасобом. Екстракт кори верби дарує чудові анальгізуючі, тонізуючі та кровозупинні властивості. Ця маска чудово справляється з патогенною мікрофлорою в вогнищах запалення, усуває почервоніння та зуд, допомагає нормалізувати процеси виділення шкірного себуму.

30хв.+150,00грн.

Альгінатна маска "Чорна смородина з віт. С"

Маска використовується для зволоження сухої шкіри, покращення кольору обличчя.Багата гамма-ліноленовою кислотою, яка володіє протизапальною дією, є основним джерелом для синтезу фосфоліпідів,щозабезпечують побудову кліткових мембран.Чорна смородина має високий вміст вітаміну С, багата флавоноїдами, антиоксидантами та іншими корисними поживними речовинами. Високий вміст антиоксидантів в цьому натуральному продукті обумовлює такі властивості, як регенеруючі, омолоджуючі, зміцнюючі.

30хв.+150,00грн.

Гіпсова термо-маска "Шоколад"

Шоколадна термомоделююча гіпсова маска - це поєднання натурального мікронізованого какао та кращого гіпсу дрібного помелу. Нгрівання та охолодження маски стимулює мікроцеркуляцію крові та відкриває пори,, сприяючи оксигенації тканин, також виведенню з шкіри токсинів та шкідливих речовин. Використання маски підвищує тургор шкіри, усуває зморшки, формує ідеальний овал лиця. Наявність порошка натурального какао додає процедурі вишуканого запаху та розкоші СПА - догляду.

30хв.+150,00грн.


Замовити дзвінок