Комлекси

Комлекси

Комплекс "Чиста шкіра"

Доглядова процедура, яка виконується з метою глибокого очищення шкіри, зменшення жирності шкіри, зняття запалення, в котру вже « все включено». Сюди входить 7 етапів:

1. Очищення; 2. Тонізація ; 3. Ексфоліація (Видаляємо ороговілі клітини шкіри, чистимо пори); 4. Сироватка від комедонів; 5. Маска з заспокійливою, антисептичною дією, котра ідеально підходить для комбінованої і жирної шкіри, вона моментально вирівнює тон обличчя, знімає запалення і нормалізує роботу сальних залоз; 6. Мезококтель для зони навколо очей; 7. Крем для шкіри обличчя і декольте.

( Використовується косметика: Green Pharm Cosmetic, dr.Kraut, Beaty Hall)

Комплекс "Радикальне зволоження"

Найважливіша мета догляду за сухою, чутливою шкірою обличчя - відновити, глибоко зволожити з довготривалим ефектом і перешкоджати ранньому старінню. Тому косметолог використовує засоби, які захищають від зовнішніх впливів, відновлюють рівень зволоженості, виводять вільні радикали, розгладжують зморшки, знімають роздратування, повертають еластичність і пружність дерми. Етапи: 1. Очищення; 2. Тонізація; 3. Ексфоліація; 4. Сироватка антикупероз для зміцнення судин; 5. Маска активної дії, яка зволожує глибокі шари шкіри; 6. Мезококтель для зони навколо очей; 7. Крем для обличчя і декольте.

(Green Pharm Cosmetic, dr. Kraut, Beaty Hall)

Комплекс "Антивіковий"

Професійна доглядова процедура антіейдж , результатом якої є видиме омолодження шкіри та тривалий ефект оздоровлення. Маска активної ліфтингової дії забезпечує більш глибоке проникнення сироватки для зміцнення судин.

Складається з 7 етапів догляду. 

Для стійкого результату рекомендовано відвідувати курс з 3-5-8 процедур антивікового комплексу.

Комплекс "Відбілюючий"

Чудово підійде для шкіри схильної до пігментації та куперозу. Процедура побудована на техніці освітлення пігментих плям і їх профілактики. У комплекс входить 8 етапів догляду. Кожен етап містить в собі активні компоненти такі як: молочна, аскорбінова, глюколева, коєва, гіалуронова кислоти, ВІДБІЛЮЮЧі пептиди, та екстракти.  Добре зміцнює судинну сітку, знімає почервоніння і сухість.

Карбоксітерапія

Процедура, яка насичує киснем клітини, пробуджує їх, і дає моментальний результат.

Суть процедури - оздоровлення шкіри і омолодження, чудова альтернатива ін’єкційним процедурам.

Шкіра позбавляється токсинів і починає самовідновлюватись. Проводиться як курсом, так і одноразово для моментального ефекту.

SkinTERUltra K1O2

 Багатоетапна (4-фазна) процедура – альтернативний засіб неінвазивної мезотерапії для активного оновлення шкіри з миттєвим довготривалим ефектом підтягнення. Завдяки комплексному впливу компонентів процедури відбувається: відлущування рогового шару шкіри; вирівнювання рельєфу шкіри; звуження пор та нормалізація діяльності шкірних залоз; покращення кольору обличчя; прискорення процесів оновлення епідермісу та ділення клітин базального шару шкіри; освітлення пігментацій. За рахунок посилення кровообігу шкіри, поліпшується мікроциркуляція та зміцнення капілярів, стимулюється рефлекторне покращення м’язового тонусу, підтягнення овалу обличчя.


Комлекс "Чиста шкіра"
60 хв.
500,00 грн.
Комплекс "Радикальне зволоження"
60 хв.
400,00 грн.
Комплекс "Антивіковий"
60 хв.
480,00 грн.
Комплекс "Відбілюючий"
60 хв.
500,00 грн.
Карбоксітерапія
60 хв.
550,00 грн.
SkinTERUltra K1O2 - професійна антивікова терапія
60 хв.
550,00 грн.


*Всі ціни надано з рекламною метою. Для уточнень звертайтесь до адміністратора.

Замовити дзвінок