Парафінотерапія

Парафінотерапія

Процедура “Парафінотерапія” – це професійна система по догляду за шкірою.

Продукти, в склад яких входить колаген і еластин зволожують шкіру, надають ій м’якості та еластичності. Шкіра отримує доглянутий вигляд.

Парафін, який швидко плавиться, покриває руки як рукавички, забезпечує оптимальний прийом активних препаратів. В результаті застосування парафінової ванночки покращується шкіряний обмін речовин, посилюється секреція потових і сальних залоз, розширюються пори, пом’якшуються сальні пробки, розсмоктуються невеликі потовщення, підвищується тонус м’язів, покращується трофіка тканин.

Дія парафінової маски на кисті рук:

Сприяє пом’якшенню грубої шкіри, зменшенню запалень шкіри і суглобів, перетворює ширшаву і обвітрену шкіру в шовковисту, оксамитову.

Парафінова процедура активізує синтез еластину і колагену, тим самим сприяє підвищенню еластичності шкіри, робить її здоровою і пружною. Парафінові аплікації використовуються також і як підготовча процедура перед проведенням манікюру: покращується стан нігтів і кутикули, полегшується наступне проведення манікюру. Глибоке прогрівання сприяє пом’якшенню і розсмоктувааню інфільтратів і посттравматичних або післяопераційних рубців і спайок. При застиганні, “кристалізацї” розплавленого парафіну його об’єм зменшується, що супроводжується компресією поверхневих тканин, сприяє лімфодренажу, зняттю набряків.

Ціна на парафінотерапію

Назва послуги ціна, грн
Парафінотерапія рук засобами Peggy Sage - Paris (Гігієнічний лосьйон з ефірними оліями+
зволожуюча емульсія з колагеном та еластином+парафін+спеціальний крем з ефірними оліями)
180,00

*Всі ціни надано з рекламною метою. Для уточнень звертайтесь до адміністратора.

Замовити дзвінок