Фарбування

Фарбування

Всеохоплюючий сервіс Wella Professionals з фарбування дозволяє реалізувати практично будь-яку креативну ідею у світі фарбування волосся.

Усі марки з фарбування Wella Professionals ідеально поєднуються і доповнюють один одного, відкриваючи ще більше творчих можливостей і дозволяючи більш гнучко реагувати на вимоги клієнтів.

У рамках комплексного сервісу по фарбуванню Wella Professionals пропонує широкий асортимент продукції: від висвітлюючого і інтенсивного тонування до стійких фарб для волосся. Єдина координаційна система кольорів забезпечує можливість плавного переходу від одного відтінку до іншого, гарантуючи чудовий результат фарбування.

Wella Professionals представляє багате портфоліо продуктів - Koleston Perfect, Color Touch, які мають ідентичну глибину кольору і напрямок кольору та пропонують унікальне розмаїття способів фарбування.

Крем-фарба Koleston Perfect - універсальний засіб, який допоможе дати будь-який бажаний ефект (офіційно визнаний подіумний барвник для волосся № 1 у світі Високої Моди).
Фарба абсолютно нешкідлива для Вашого волосся, так як вона автоматично скидає хімічну реакцію через 40-50 хв., зі зниженим % аміаку і перекису. Відмінна якість волосся - насичений колір і діамантовий блиск, приємна віддушка, не викликає алергії. Барвник дуже стійкий, великий спектр – близько 100 модних і класичних відтінків. Їх застосовують для отримання рівномірного і стійкого кольору при фарбуванні сивого волосся і для освітлення волосся на 1-2 тони!
В інших випадках краще користуватися більш щадними фарбуючими засобами.
Освітлюючі засоби BLONDOR - блондуючий порошок або BLONDOR блондуючий крем - спеціальний щадний засіб з екстрактом ромашки на масляній основі, використовуються для знебарвлення (на 3-5 тонів і більше) темного волосся перед використанням найсвітліших відтінків фарби. Вони руйнують природну структуру волосся. Після їх застосування необхідно користуватися спеціальними м'якими шампунями і бальзамами, а також засобами для інтенсивного відновлення волосся.
Сучасний процес фарбування волосся досить простий – фарбуючу суміш наносять на волосся. При повторному фарбуванні спочатку частину фарбуючоі сумішінаноситься на коріння волосся, через певний проміжок часу, суміш що залишилася наносять на всю довжину волосся. Підфарбовувати волосся, таким чином, варто лише при використанні стійких фарб.
Засоби для відтінення волосся і напівстійкі фарби наносять на всю довжину. Тепло підсилює ефект фарбування. Час дії визначається виробником. Після закінчення часу дії фарба ретельно змивається шампунем Wella Professionals Care Brilliance. На останньому етапі обов'язково застосовуються стабілізатори після фарбування Wella Professionals Care Service, залежно від обраної клієнтом лінії догляду. Процес займає близько 30-40 хвилин при тонуванні, фарбуванні, стійкою фарбою 40-50 хвилин.

Ціна фарбування волосся

Назва послуги
ціна, грн

Фарбування короткого волосся в один тон засобом Koleston Perfect ME+ (Wella Professionals)

від 980,00

Тонування короткого волосся засобом ColorTouch (Wella Professionals)

від 990,00

*Всі ціни надано з рекламною метою. Для уточнень звертайтесь до адміністратора.

Замовити дзвінок